Beoordelingen van La Cubanita Leiden

Recente recensies van La Cubanita Leiden

4 sterren na 40 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Door problemen met frituur geen maaltijd ontvangen. Ik ben telefonisch op de hoogte gebracht, prima, maar ik verwacht toch nog wel een reactie via de mail over retourneren van mijn betaling, of de betaling zelf, wat nu, na 24 uur, nog niet is gebeurt of over gecommuniceerd. Groet Marja Buur

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Onderweg om mijn bestelling op te halen werd ik gebeld dat het is geannuleerd. Zonder eten en wel betaald kon ik naar huis gaan en wat anders eten bestellen. Ongelofelijk en nu maar wachten tot ik mn geld terugkrijg.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Ik ontvang graag mijn geld terug omdat de bestelling geannuleerd is vanwege het niet kunnen verwerken van onze order omdat de frituurpan kapot was.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super!! Voor herhaling vatbaar. 😀 Jamner dat er niet bezorgt wordt in de stevenshof. Nu opgehaald met de fiets en onderweg scheurde de papieren tas 🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk De valentijnscadeautjes vonden we wat vreemd en erg expliciet; 10€ korting op sexspeeltjes en dobbelstenen om een sexstandje te kiezen zijn mijn inziens wat ongepast bij een afhaalmenu tapas (wat ik voor mijn hele gezin met twee peuters en een tiener haalde).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heerlijk zoals altijd. Alles was goed smaak.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen vaker la cubanita, maar we hebben afgelopen zaterdag besteld en het was niet oke! De gehaktballetjes waren nog heel koud van binnen.. en dan de aardappelttjes die je voor 3.50 erbij kan bestellen... er zaten 10 aardappeltjes in! Nee voor ons einde la cubanita!!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee tapasboxen besteld. Keurig op tijd klaar en het eten was echt heerlijk. Enige minpuntje was dat we het een klein beetje moesten bijwarmen, maar dat gaat met tapas prima. Verder top, vlees heerlijk mals en alles lekker gekruid met smaakvolle sausjes erbij.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Beetje jammer dat niemand je antwoord kan geven als je een vrij simpele vraag stelt. En t moet doen met, ow dat weet ik niet.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekkere hapjes goede kwaliteit! De porties kunnen wellicht iets groter in verhouding met de kwaliteit

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

diversiteit van tapa’s! Verzorgd en aantrekkelijk en bovenal : LEKKER! Aanrader en voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk. Bedankt voor de extra’s.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op zich lekker en gaar en met zorg bereid, maar er zat geen echte speciale smaak aan, het was een beetje “simpel”. Mogelijk geen Spaanse kok?

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal lekker..

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee warme schotel besteld en extra brood. Heerlijk gegeten! Bedankt en tot de volgende keer 😊

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! In Coronatijd gekozen voor het zelf ophalen van de Tapas. Deze waren keurig verzorgd en we hebben genoten!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De 2 tapasboxen (warm en koud) hadden in totaal 8 verschillende hapjes van zeer goede kwaliteit. We zullen vast nog vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top lekker heerlijk

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en de hoeveelheid was ook genoeg. Personeel was erg vriendelijk!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin! Zou fijn zijn als de warme en koude tapas ook gecombineerd besteld kunnen worden in een combi box.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk genieten van de tapas

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nergens sausjes bij, werden we over gebeld. Zou uiteindelijk terug gebeld worden voor compensatie, niks meer gehoord!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Wel jammer dat er geen honing saus bij de krokante kip stukjes zat, daar bestellen we dat gerecht echt voor!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik een half uur langer heb moeten wachten dan de ophaal tijd gyuuuuhwgyg.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden zondag voor 103 euro besteld ,om half 6 zou ik het ophalen was het nog niet klaar na 20 minuten. De hamburgertjes waren niet lekker ,gehaktballetjes weinig smaak.kipstukjes in honing waren heel weeïg .meloen was vrij hard .helaas niet echt lekker gegeten .jammer had mij er erg op verheugd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gekozen om het zelf af te halen. Om 17:10 besteld om het om 17:45 af te halen. Om 17:42 aanwezig op locatie. Rond 17:50 werd verteld dat ze 10/15 minuten uitliepen. Prima, kan gebeuren. Terwijl ik daar aan het wachten was hoorde ik dat er iets misging met iemand anders hun bestelling. Het brood was vergeten. Vervolgens de bestelling meegekregen en je raad het al. Bij ons was ook het brood vergeten. Of ik weer terug zou komen om het brood op te halen. Niet dus. Het geld zou worden teruggestort. Thuis waren de gerechten nog lauwwarm. Verder was de carpaccio vrij treurig. Omdat het brood ontbrak vulde 2x 4 gerechten + 1x koud + 2x warm niet voldoende voor 2 volwassenen. Mochten we alsnog iets maken. Als je besteld dan doe je dat meestal omdat je geen zin hebt om zelf te gaan koken of moeite te doen. Door het ontbreken van een deel van de bestelling konden we alsnog zelf de oven aanzetten en iets opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! Sommige porties hadden iets groter gekunt. Vooral de frietjes, waren er niet veel.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ophaalmoment liep 60 minuten uit en Het eten wat matig/weinig bijzonder. Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Half uur is het klaar, 10 minuten is het klaar, nog eens 10 minuten en het is klaar, nog een keer 5 minuten, nog een keer 5 minuten. Yes, ik heb inderdaad een uur moeten wachten tot ik eindelijk eten mee kreeg. De carpaccio heeft waarschijnlijk al die tijd ook al buiten de koeling gestaan. Overige tapas waren wel goed! Daardoor toch nog 2 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachttijd na ophaaltijd was meer dan 45 minuten, wat je zeker niet moet willen in een Covid-19 tijd in een afgesloten wachtruimte (door de lange wachttijd werd het ook steeds voller) Onbegrijpelijk. Gelukkig was het eten erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed. Helaas een carpaccio te weinig. Ik zou terug gebeld worden om het geld terug te storten dit is niet meer gebeurd. Zie graag dat dit afgehandeld word.

Reactie van La Cubanita:Beste Sascha, Mijn excuses voor de verlate reactie. Ik verwacht morgen antwoord te krijgen van de beheerders van ons systeem om te kijken of directe terugbetaling mogelijk is. Zo niet, dan lossen we het anders op. Op de een of op de andere manier zal er in ieder geval een oplossing komen. U hoort van mij. Met vriendelijke groet, Roxana